Administratief medewerker

Administratief medewerker

Conventioneel - De perfectionist
Snel aan het werk!
Max.4 jaar na mijn humaniora
Normaal

Hoe ziet de job eruit?
Vaak ben jij de eerste persoon in de organisatie met wie klanten contact hebben. Je bent eigenlijk het 'gezicht van de organisatie'.
Je zorgt voor de post, het onthaal en de telefonische contacten in de organisatie. Ook maak je teksten en documenten op en voer je gegevens in op de computer. Het archief houd jij ook in orde. Je volgt de afrekeningen en facturen op. Jouw taken verschillen van organisatie tot organisatie.

Als administratief medewerker ben je een belangrijke schakel in de ondersteuning van de medewerkers en de cliënten van de organisatie. Je werkt meestel in een kantoor of aan de receptie. Het grootste deel van de dag werk je met een computer.

Met wie werk je samen?
Je werkt samen met de andere administratieve medewerkers en ondersteunt de andere collega's in hun taakuitoefening. Om gegevens uit te wisselen of op te vragen, heb jij vaak contact met andere mensen.

Wanneer werk je?
Je werkt over het algemeen op regelmatige uren. Maar als  het nodig is voor de organisatie, wil je ook op andere uren werken.

Voor wie werk je?
Je verzorgt de administratie van de organisatie. Je zorgt dus dat de klanten van de organisatie op een goede manier geïnformeerd worden.

x